Pages

maandag 15 maart 2010

Werk gevonden!

Ik heb uiteindelijk werk gevonden. 
Om begrijpelijke redenen ga ik niet zeggen waar, maar ik begin er op 1 April.

Ik ben via-via de vacature te weten gekomen voor ze werd gepost, ben er meteen op af gestapt en het was ook meteen raak.  De mensen hebben we aangeworven na een gesprek en een telefonisch overleg.
Mits een paar kleinere discussiepunten kan ik zeggen dat ik er een goed oog op heb. 
Ik zal in de loop van de eerste komende weken nog even zeggen hoe je als werkloze terug 'in de running' geraakt,... ook al werk ik dan, het blijft hier een beetje een dagboek van een werkloze totwanneer ik mezelf echt voel werken. 
Er zijn nog tal van problemen ook wanneer je van werkloze naar werkende mense evolueert, stof genoeg om nog even door te gaan.
Maar stilaan zal deze blog dus een afsluiter vinden.

Vandaar mijn vraag aan de lezers:

Wanneer je werkloos bent, en deze blog wil verder zetten met je eigen dagboek van een dopper, contacteer me dan op dendopr -/at/- gmail.com en leg me kort uit wie je bent en waarom je wil bloggen over dit onderwerk (maxmimaal 100 woorden).
Indien je goed bevonden wordt geef ik je guest toegand op deze blog zodat je hier ook artikels kan plaatsten.

Ik zou heel graag zien dat er iemand anders die werkloos is deze blog verder zet, zodat er op deze blog steeds een werkloze aan het bloggen is :)

Laat maar horen mensen...

1 reacties:

Anoniem zei

Proficiat ! Heb je blog graag gelezen. Veel bijgeleerd over hoe werkloosheid in Belgie wordt aangepakt (of net niet). Ook veel van de commentaar op de IT wereld is heel erkenbaar en terecht in mijn ogen.

Een reactie posten